Linkbuilding die werkt

Waarom Is Het Kopen Van Betrouwbare Backlinks Belangrijk?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Waarom Heb Je Backlinks Nodig Voor Seo?

Direct verwijzend verkeer Als een populaire website (met veel bezoekers) linkt naar jouw website, dan heb je een grote kans dat (een deel van) die bezoekers ook jouw website zullen bezoeken. Met andere woorden, zodra een populaire site een backlink plaatst naar jouw website, haal je daar direct veel verkeer uit.

Ze sturen bakken met bezoekers jouw kant op. Hogere positie in zoekmachines zoals Google Naast het directe verkeer is er nog een andere héééle belangrijke reden om zo veel mogelijk (daarover later meer) backlinks te verzamelen. Google kijkt naar de backlinks die naar jouw website wijzen om te bepalen hoe hoog jouw website in hun zoekmachine moet komen voor een bepaalde zoekterm.

Het doel van Google is om alle websites op het internet te rangschikken zodat je per zoekopdracht de meest relevante resultaten te zien krijgt. Om die websites te rangschikken gebruikt Google een zeer complex algoritme dat kijkt naar meer dan 200 verschillende factoren. Veel factoren hebben te maken met de website zelf: Wat voor informatie staat er op de website? Hoe zit de website technisch in elkaar? Hoe snel is de website? Is de website goed te begrijpen voor zoekmachines? Naast dat een website moet zijn voor een zoekopdracht, wil Google ook websites met veel een hogere plek geven.

Maar hoe weet Google nou of een website populair is (autoriteit heeft)? Tadaa! Daar komen de backlinks om de hoek kijken. Elke backlink wordt namelijk gezien als een “stem” op jouw website. Heb jij veel stemmen (backlinks) dan zal jouw website wel populair zijn - Goede backlinks kopen in 2022. Dit werkt hetzelfde als bij reviews.

Krijg je daarentegen honderden reviews van je klanten? Dan heeft jouw claim de beste te zijn een stuk meer waarde. Google ziet de backlinks een beetje als die reviews. Hoe meer (goede) reviews je krijgt, des te beter kan Google de populariteit van jouw website inschatten - Wat is linkbuilding en hoe krijg je meer backlinks. Google was de eerste zoekmachine die backlinks gebruikt om websites te rangschikken.

Wat Zijn Backlinks, Hoe Werkt Het En Hoe Kom Je Er Aan?

Later hebben andere zoekmachines deze strategie overgenomen en nu werken bijna alle zoekmachines op deze manier. Overigens wordt er niet alleen gekeken naar het aantal backlinks, maar ook naar de kwaliteit daarvan. Backlinks zijn nog steeds een van de allerbelangrijkste factoren die bepalen hoe een website scoort in de zoekresultaten (Hoeveel backlinks heb je nodig om je bedrijf te laten slagen?).

Hoe krijg ik backlinks? In de ogen van Google is de beste (en enige legale) manier om links te verkrijgen door ze organisch te laten ontstaan. Als jij waardevolle content (blogartikelen, webpagina’s, video’s) publiceert dan heb je een grote kans dat andere websites naar dat artikel zullen linken. Waarom heb je backlinks nodig?. Denk aan bijvoorbeeld blogs of nieuws sites.

Hopelijk laten ze dan ook een link naar jouw website/onderzoek achter. Dit proces noemen we met een mooi woord . Het letterlijk verdienen van backlinks door waardevolle content te produceren en te delen. In de ogen van Google is elke andere manier om links te verkrijgen niet gewenst. Echter is het voor Google heel erg lastig om te zien hoe een backlink nu precies is ontstaan.Hieronder een aantal tips waarmee je zelf aan de slag kunt om links te verzamelen voor je website. Er zijn ook echter een aantal zaken waar je goed op met letten. Die leggen we eerst uit. Pas op voor slechte backlinks Nu denk je, dus elke link naar mijn website zorgt ervoor dat mijn website beter gaat scoren? Nou nee… Vroeger was dat inderdaad het geval.Of die link nu van een hele waardevolle, relatieve website kwam of van een spammy website die niets met jouw bedrijf/website te maken heeft. Het internet vol met zogenaamde - bouwen aan een hoogwaardig backlinkprofiel. Dat waren websites die maar één doel hadden: backlinks plaatsen naar andere websites. Toentertijd gelde vooral het aantal backlinks, hoe of waar ze vandaan kwamen maakte niet zo veel uit.

Linkbuilding Heb Je Nodig Om Hoog Te Scoren In Google!

Penguin is een update van het Google algoritme en zorgde ervoor dat lage kwaliteit backlinks steeds minder waarde gingen krijgen. Om even terug te vallen op het voorbeeld van de reviews: een review voor een restaurant van de medewerker van de Michelin-gids heeft natuurlijk veel meer waarde dan een review van mij (Hoe krijg je een do-follow backlink van LinkedIn?).

Een kwalitatieve review wordt een stuk serieuzer genomen dan een review van iemand zonder autoriteit op het gebied van restaurants, zoals ik. Google werkt ook zo - Backlinks Kopen Kwaliteit & Snel Geleverd. Bij het beoordelen van backlinks kijken ze naar een aantal factoren zoals: Hoeveel autoriteit heeft de website waar de backlink vandaan komt? Voegt de website waar de backlink vandaan komt ook daadwerkelijk waarde toe? Naar welke andere pagina’s wordt er door de verwijzende website gelinkt? Waar gaat de website over die naar jouw website linkt? Gaan ze over hetzelfde onderwerp? Kortom.

Vroeger zag je nog vaak dat websites een pagina met links hadden. Naar elkaar linken voegt vaak weinig waarde toe (uitzonderingen daargelaten), zeker als de websites/bedrijven niet aan elkaar gerelateerd zijn. Pas dan ook op met het zomaar linken naar allerlei websites! : Een afkorting voor Personal Blog Network/Netwerk. Dit zijn netwerken van websites met een hoop artikelen van weinig waarde.

Google heeft steeds beter in de gaten wanneer een website bij zo’n PBN-netwerk hoort (Jouw website hoog in Google zonder backlinks?). Heb je links vanaf een PBN? Pas daar mee op, je loopt erg veel risico. Hoe weet je wanneer je te maken hebt met een PBN? Kijk of de artikelen die op de site worden geplaatst van waarde zijn en track de website in de verschillende backlink-check tools.Niet. Doen. Deze links zijn te mooi om waar te zijn. Linkbuilding op maat - Relevante Kwalitatieve backlinks. Vaak zijn het spammy link-farm backlinks die geen waarde toevoegen en zelfs schade kunnen toebrengen. Worden er zogenaamde “artikel links” te koop aangeboden? Dan zijn het waarschijnlijk links vanuit een PBN. Heb je teveel slechte links van lage kwaliteit die komen van websites die niet relevant zijn? Dan kun je door Google zelfs bestraft worden.

Engelse Backlinks Kopen

Natuurlijk zul je niet bij 1 slechte link meteen een penalty krijgen, maar wanneer je bestraft wordt zul je het organisch verkeer naar je website zien instorten. Hoeveel backlinks heb ik nodig?. Pas daarom altijd goed op! Wat zijn dan wel waardevolle backlinks? Als je aan de slag gaat met het verkrijgen van links is het zoals gezegd belangrijk om te kijken naar waar de links vandaan komen.Wat houdt dat in? Dat de manier waarop je de backlinks naar jouw website hebt verkregen lijkt op de manier zoals ze natuurlijk zouden ontstaan. Het moet lijken alsof je er zelf niet mee aan de slag bent gegaan en alsof de backlinks naar jouw website zonder jouw hulp of hulp van buitenaf zijn gerealiseerd.

Vaak krijg je bij een nieuwe website in het begin weinig links en dat worden er steeds meer. Mensen linken niet altijd naar de homepagina, maar ook naar subpagina’s. Als je eenmaal links krijgt is het vaak logisch dat je de volgende maand ook backlinks gaat krijgen. Als je er de ene maand gigantisch veel krijgt en de andere nul, dan lijkt dat niet echt logisch… - Backlinks kopen.

Het is raar als een website over autobanden linkt naar een website over skibroeken. Uiteraard zullen er altijd van die links zijn, maar let op dat je er niet te veel krijgt. Jouw website hoog in Google zonder backlinks?. Als je alleen maar links vanuit startpagina’s hebt of alleen maar links vanuit bepaalde soort artikelen is dat ook vreemd.

Zorg dat de website die naar je linkt zelf waarde toevoegt en niet alleen maar als doorgeefluik voor links functioneert. Daarnaast is het ook zo dat één backlink van een hele relatieve, kwalitatieve website 1000x meer waarde geeft dan een backlink van een website met een hele lage waarde. Dofollow vs.

Waarom Je Zelf Nooit Backlinks Moet Plaatsen

Soms heb je links waarvan je niet weet of ze je website schade gaan brengen of niet. In dat geval kun je ook een link plaatsen. Dat houdt in dat je tegen de zoekmachines zoals Google zegt dat die betreffende link niet mee moet worden genomen als backlink om de waarde van jouw website te bepalen.

Een aantal manieren om kwalitatieve backlinks te verkrijgen zijn: Vraag je leveranciers om een link naar jouw website te plaatsen. Denk aan de “vind een winkel” pagina’s op de website van je leverancier. Heb je zakelijke klanten? Zijn ze tevreden over de samenwerking? Vraag dan of ze een link naar jou willen plaatsen op hun website.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Securione Beveiliging

Published Sep 18, 22
8 min read

Werk Beveiliging

Published Sep 15, 22
10 min read

Beveiliging Opleiding Niveau 2

Published Sep 15, 22
10 min read